Home Home Despre noi Despre noi Servicii Servicii Contact Contact Contact Contact Contact Contact Contact Contact Contact Munmedica
middle_home middle_services middle_contact middle_about
middle_services middle_about middle_contact middle_home
 
 
Servicii medicina muncii
Specialităţi medicale
Recuperare medicală şi fizioterapie
Ginecologie
Cardiologie
Servicii psihologice
Explorări funcţionale
Examinări de laborator
Ecografie
Endocrionologie
Urologie
Specialist nutritie
Ectrosomatograma
Galerie foto
 
 

Fisa medicala permis auto la clinica medicala din Ploiesti Munmedica

NOU !!!    Aviz medical siguranta transporturilor
      (Clinica autorizata de Ministerul Transporturilor)

Acte necesare

  • Buletin / carte de identitiate
  • Fisa medicala tip avizata de medicul de familie
  • Pret investigatii medicale fisa auto cat B: 125 RON
  • Pret investigatii medicale fisa auto mai multe categorii auto: 150 RON
  • Pret investigatii medicale permis de port-arma: 150 RON
In cadrul serviciului de avizare completa a fisei medicale auto necesara pentru obtinerea permisului de conducere si a reinnoirii vizei medicale, CLINICA MEDICALA MUNMEDICA va ofera:
  • Avize medicale pe toate specialitatile (medicina interna, chirurgie, ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL)
  • Incheierea fisei medicale de catre medicul coordonator si stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica Prahova si recunoscuta de catre Serviciul Politiei Rutiere Prahova
  • IMPORTANT: Pentru confortul clientilor nostri, am reunit toate specialitatile medicale necesare pentru completarea fisei auto in cadrul aceluiasi program (comisie de medici examinatori). Astfel, nu veti fi nevoiti sa pierdeti mai multe zile sau sa va deplasati la mai multe cabinete medicale din oras.
  • Atentie! Reamintim clientilor nostri ca fisa medicala trebuie vizata de catre medicul de familie inainte de a efectua examinarile de specialitate. In caz contrar, fisa dumneavoastra nu va fi incheiata (veti fi nevoiti sa mai faceti un drum in plus la medicul de familie, intorcandu-va ulterior la noi pentru incheierea fisei)

Legislatia în vigoare impune ca pentru obtinerea permisului de conducator auto de toate categoriile si pentru permisele de port-arma, candidatul sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic. De asemnea efectuam si avize psihologice pentru conducatorii auto ( toate categoriile profesionale  A, B, C, D, E) si examinari psihologice pentru portarma.

Clinica medicala Munmedica executa în regim rapid toate examinarile medicale clinice si paraclinice necesare eliberarii fisei medicale auto si de port-tarma precum si încheierea acestora. Fisa de aptitudine medicala mai este necesara si la preschimbarea permisului de conducator auto, la expirarea acestuia sau în caz de pierdere.

Fisa medicala pentru obtinerea permisului de port-arma este necesara vânatorilor si paznicilor de la societatile de paza şi protecţie precum şi oricărei persoane care doreşte să deţină şi să utilizeze arme de foc.

Descarca fisa permis auto Clinica medicala Munmedica Click

fisa_permis_auto_mare
Fisa permis auto
Descarca fisa permis auto
 
Certificat transportator
Certificat de agregare MINISTERUL TRANSPORTURILOR